Creează un plan pentru un stil de viață sănătos care funcționează pentru tine

Când vine vorba de a fi sănătos și în formă, există mulți factori care pot contribui la sentimentul general de stare de bine. De la nutriție și odihnă, la niveluri de stres, angajamente de muncă, genetică și multe altele, acestea sunt doar câteva dintre numeroasele lucruri care îți pot afecta rezultatele personale.

A deveni mai sănătos și mai activ este o schimbare a stilului de viață pe termen lung și una care necesită să te implici în fiecare zi. Începe de astăzi prin abordarea unor aspecte minore din viața de zi cu zi și încearcă să schimbi un obicei pe zi.

Iată câteva recomandari care să te ajute să începi!

Ține de echilibru

Cu cât suntem mai activi, cu atât este mai important să oferim organismului nostru o cantitate adecvată de nutrienți, astfel încât să putem continua să fim cea mai bună versiune a noastră! Acest lucru înseamnă aspecte precum hidratarea și mesele bine echilibrate luate la timp. De ce să nu ții un jurnal cu aportul tău zilnic de nutrienți și să scrii săptămânal pentru a urmări cum te simți?

Somnul, O prioritate

Un somn bun pe timpul noptii este o parte esențială a unui stil de viață sănătos și activ. Ne ajută corpul să se odihnească, să se regenereze și să se recupereze din activitatea noastră de zi cu zi. Încearcă să dormi 6-8 ore pe noapte și asigură o igienă mai bună a somnului.

Gustări mai inteligente

Mulți dintre noi luăm gustări de-a lungul zilei, dar multe gustări tind să fie sărace în nutrienți și bogate în calorii! Ia gustări în mod inteligent alegând alimente mai sănătoase și versiuni ale gustărilor preferate care îți vor satisface poftele fără caloriile suplimentare!

Ține evidența săptămânii

Este de la sine înțeles că viața modernă poate fi stresantă. Verifică ceea ce se întâmplă de-a lungul săptămânii și cum îți petreci timpul în prezent. Te-ar putea ajuta să descoperi momente ascunse de timp mort, despre care nu știai până acum!

Atinge-ți obiectivele

În multe țări, nivelul zilnic recomandat de exerciții fizice este de cel puțin 30 de minute. Dacă dorești să îți îmbunătățești nivelul de fitness actual, trebuie să îți faci timp. Alocă 45-60 de minute pe zi pentru încălzire, să faci exerciții fizice și să te răcorești. Pentru inspirație fii prezent în Super Body Challenge.

Un stil de viață croit pentru tineSuntem cu toții diferiți, prin urmare răspundem diferit la mișcarea fizică și schimbări ale stilului de viață. Centrează-ți planul de stil de viață sănătos și activ în jurul a ceea ce îți place ție personal. Alege-ți un moment al zilei care se potrivește programului tău pentru mișcare fizică și găsește modalități de a include alegeri personale bune în rutina ta de zi cu zi.


Conectează-te cu emoțiile tale

Modul în care ne simțim față de noi înșine ne poate afecta nivelul de energie, nivelul de efort și rezultatele. Sporește-ți încrederea notându-ți obiectivele de sănătate, sentimentele și spune cinci lucruri pozitive despre tine în fiecare zi. Te va ajuta să rămâi optimist în atingerea obiectivelor tale: chiar și în zilele în care nu respecți planul.

Nu compara și nu dispera

Este firesc pentru noi să ne comparăm cu ceilalți. A fi inspirat de progresul unui prieten poate fi foarte motivant și ne poate încuraja să ne atingem obiectivele, dar există o linie fină între a ne simți inspirat și invidios. Reține: ești un individ unic, iar progresul tău personal este doar atât: personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *