5 metode ușoare de  a ține foame la distanță

Simți mereu că te roade stomacul de foame, chiar și după ce ai mâncat? Iei gustări dese din plictiseală? Iată 5 recomandări pentru a scăpa de acea senzație permanentă de foame.

1. Adăugați proteine
Proteinele oferă sațietate, așa că încercați să includeți proteină de inaltă calitate la toate mesele și gustările.

2. Bea mai multă apă
Bea minimum 8 pahare de apă pe zi, între mese și în timpul acestora. Acest lucru vă va face să vă simțiți plini, același lucru aplicându-se și la alimentele apoase și bogate în fibre, precum grapefruitul, acestea ocupând și mult „spațiu” în stomac.

3. Mișcă-te!
Exercițiile fizice pot suprima hormonii care ne dau senzația de foame, ceea ce ne ajută să reducem pofta de mâncare. Asigurați-vă că aveți o alimentație corectă înainte și după antrenament.

4. Porții mai mici și mese mai dese
Având mese mai mici și mai dese te ajută să stabilizezi nivelul de zahăr în sânge, astfel acele pofte bruste de a mânca ceva nu mai apar.

5. Hrănește-te, hrănește-te și hrănește-te
Consumul de alimente echilibrate din punct de vedere nutrițional vă vor oferi o senzație de sațietate și va asigura o bună funcționare a corpului tău.

Ține cont de aceste recomandări, iar pentru mai multe tips & tricks despre nutriție contactează-l pe antrenorul tău wellness!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *