Dar cum întreținem o piele sănătoasă?

Trebuie să reținem că sănătatea pielii începe din interior. O alimentație sănătoasă, hidratare atât la interior cât și la exterior, odihnă suficientă și un stil de viață echilibrat, toate contribuie la menținerea aspectului sănătos al pielii. O dată cu trecerea timpului însă, pielea devine mai subțire, mai uscată, și mai puțin elastică, reducându-și capacitatea de a se proteja. Așa cum poate știi deja, nu doar timpul își lasă amprenta ci și factori precum stresul, nutriția dezechilibrată, starea generală de sănătate, expunerea la soare sau poluarea pot grăbi procesul de îmbătrânire a pielii și pot afecta aspectul acesteia.  Atunci când nu te mai simți bine în pielea ta, la propriu, este momentul să pui piciorul în prag și să faci o schimbare. Începe cu stilul tău de viață, continuă cu obiceiurile alimentare și apoi fă o analiză atentă a ceea ce tu îi oferi pielii tale.

Pielea este un organ complex, cu multiple straturi cu funcții diferite.  Într-unul dintre aceste straturi, mai exact în dermă, se regăsește colagenul, răspunzător împreună cu elastina de elasticitatea și fermitatea pielii.

Colagenul este una dintre dintre cele mai abundente proteine din corpul nostru, reprezintă aproximativ 30% din masa totală de proteine a corpului și 75% din pielea noastră.

Atunci când suntem tineri, colagenul se regenerează constant, oferind pielii aspectul ferm și neted. Lucrurile stau diferit pe măsură ce pielea îmbătrânește. După vârsta de 20 de ani producția de colagen scade iar pielea are nevoie de o îngrijire mai atentă.

În sprijinul nostru vin suplimentele alimentare pentru înfrumusețare sau nutricosmeticele, așa cum le denumesc specialiștii, care acționează în adâncimea dermei pentru a hrăni, a revitaliza și a proteja pielea.  Collagen Skin Booster este produsul cu care Herbalife Nutrition intră pe piața de nutricosmetice și care completează gama de produse de nutritie externă, Herbalife SKIN. Collagen Skin Booster are la bază peptide de colagen de înaltă calitate, numite Verisol® P, care sunt dovedite științific că reduc ridurile din jurul ochilor și îmbunătățesc elasticitatea pielii, după 4 săptămâni de utilizare. De asemenea, s-a demonstrat științific că Verisol® P reduce semnele vizibile de celulită, primele rezultate putând fi observate după 3 luni de utilizare regulată.

Crezi că o băutură îți poate ajuta pielea să capete un aspect minunat? Da, acum este posibil!

Herbalife Nutrition te ajută să ai o piele frumoasă, cu un aspect sănătos prin intermediul Collagen Skin Booster, un supliment pentru înfrumusețare care are la bază ingredientul cheie, Verisol® P.

Este recomandat ca produsul să fie folosit în cadrul unei diete echilibrate şi variate, ca parte a unui stil de viaţă activ şi sănătos.

Collagen Skin Booster are un conținut ridicat de vitamine cheie (A, C, E, Niacină & Biotină) și minerale (Zinc, Seleniu, Cupru & Iod) care contribuie la menținerea sănătății pielii, a părului și a unghiilor. Are puține calorii, nu conține gluten și este disponibil cu aromă răcoritoare de căpșune și lămâie.

Poți integra Collagen Skin Booster în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii, adăugând o măsură de pudră (5,7g) la 250ml de apă. Amestecă până se dizolvă apoi bucură-te de aroma reconfortantă.

Sursă articol: libertatea.ro