5 obiceiuri de înfrumusețare pentru fiecare dimineață

Introduceți câteva obiceiuri de înfrumusețare dimineața, în rutina zilnică și veți arăta și simți mai bine toată ziua.

Dacă nu ești o persoană matinală, un lucru pe care îl știu sigur este dacă te trezești cu o stare rea, probabil că vei  avea toată ziua această stare. Iar o față stresată nu este o față atractivă. Începând de astăzi, angajează-te să incluzi aceste noi obiceiuri în rutina ta de frumusețe matinală iar în consecință vei arăta și te vei simți mai bine.

Obiceiuri de înfrumusețare dimineata

Cea mai importantă masă a zilei

Mai întâi: micul dejun. Pregătește-ți un mic dejun echilibrat. Corpurile noastre trebuie alimentate corespunzător pentru a începe ziua noastră cu piciorul drept, iar proteina este combustibilul numărul unu de care avem nevoie. Un mic dejun bogat în proteine ​​ne ajută să ne simțim sătuli toată dimineața. Acest lucru este important pentru că ne împiedică să gustăm alimentele nesănătoase până sosește ora prânzului.

Treziți-vă cu o ceașcă de ceai

Am fost întotdeauna un iubitor de cafea de dimineață. Dar, din cauza respirației de cafea, este timpul să facem o schimbare. Iar ceaiul verde este răspunsul. Nu numai că te va ajuta să te trezești, dar antioxidanții săi ajută la combaterea daunelor provocate de radicalii liberi. Amintiți-vă, radicalii liberi sunt un vinovat cheie atunci când vine vorba de îmbătrânire, iar antioxidanții pot contribui la îmbătrânirea sănătoasă. Alege un ceai cu extract din peste 20 de plante, pentru un start energic  al zilei.

Că tot vorbeam despre antioxidanți

Ceea ce punem pe corpul nostru este la fel de important precum ceea ce introducem în el. Așadar, aplicați produse de îngrijire a pielii bogate în antioxidanți. De asemenea, vitaminele C și E ajută la combaterea daunelor radicalilor liberi. Radicalii liberi se găsesc peste tot: în poluarea la care suntem expuși în fiecare zi și în multe dintre alimentele pe care le consumăm. Chiar și corpurile noastre creează radicali liberi. Aplicarea produselor de îngrijire a pielii bogate în antioxidanți în fiecare dimineață este o necesitate. Gândiți-vă la demachiant, toner, ser și hidratant. Și protecția solară este obligatorie înainte de a ieși din casă în fiecare dimineață, indiferent de vreme.  Noi îți recomandăm gama de nutriție externă Skin, ce nu conține parabeni.

Hidratează-te

Știți despre importanța apei și menținerea corpului hidratat, dar știați că apa băută dimineața este super importantă?  Fiecare oră în care îți valorifici somnul de frumusețe, este o oră în care corpul tău nu primește apă. Când te trezești, corpul tău trebuie să se hidrateze. Când ești deshidratat, pur și simplu nu te simți mai bine. Puteți avea dureri de cap, să vă simțiți lent și să arătați deshidratați la exterior cu linii fine și riduri pronunțate.

Așadar, fă-ți un obicei dimineața să bei un pahar mare de apă după ce te trezești. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să vă hidratați corpul, dar va ajuta, de asemenea, să vă începeți metabolismul și să vă începeți ziua cu dreptul. Dimineața pentru a vă hidrata și detoxifia, adăugați un capac de concentrat de Aloe Vera.

Fă exerciții fizice dimineața pentru o după-amiază odihnitoare

Dacă vă puteți angaja să faceți un mic exercițiu dimineața, veți culege beneficiile la culcare. Puneți deoparte ceva timp pentru o plimbare rapidă dimineața, o oră de înot înainte de muncă sau chiar câteva ture în jurul cartierului pe bicicletă. Exercițiile fizice dimineața vă pot ajuta să dormiți mai bine. Și amintiți-vă, se numește somn de frumusețe dintr-un motiv.

Nu este nimic asemănător cu strălucirea post-antrenament care să vă ofere o apariție mai tinerească și radiantă cu care să înceapi ziua. Așadar, puneți în practică și nu amânați. Puneți ceasul deșteptător în altă camera, astfel încât să fiți nevoit să vă ridicați din pat pentru a-l opri. Pare tortură, nu-i așa? Dar, după ce va deveni un obicei o să apreciezi beneficiul și vei fi bucuros că ai făcut-o.

Începeți  fiecare zi, urmând aceste obiceiuri de înfrumusețare dimineața, veți începe să iubiți dimineața. Este importantă îngrijirea corpului și a pielii tale. Amintiți-vă că cel mai sănătos corp și cea mai sănătoasă piele, sunt întotdeauna cele mai frumoase.

Articol tradus de pe discovergoodnutrition.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *