O piele sănătoasă cu ajutorul vitaminelor antioxidante

O piele sănătoasă începe cu o alimentație bună, iar alimentele bogate în antioxidanți oferă pielii un aspect sănătos.

Auzim foarte multe despre beneficiile vitaminelor antioxidante, iar când vine vorba să le întroducem în dieta noastră, să știți că există o gamă variată de alimente delicioase ce sunt pline de vitamine antioxidante. Astfel fără eforturi mari putem găsi ușor alternative sănătoase. Deci, de ce să nu luați o decizie conștientă de a selecta cele mai bune ingrediente pentru corpul vostru, atât în interior cât și la exterior? Desigur, vorbesc despre piele. Este vorba despre o nutriție bună. Beneficiile unei diete sănătoase încărcate cu vitamine antioxidante vă pot ajuta să arătați bine la exterior și să vă simțiți bine la interior.

O piele sănătoasă începe din interior

Auzim multe despre importanța vitaminelor antioxidante și știm suficient despre ele, pentru a citi cu atenție etichetele și a ne asigura că produsele noastre preferate de piele conțin aceste vitamine. De ce? Pentru că lucrează. La urma urmei, vitaminele antioxidante sunt inamicul radicalilor liberi. Deși unele efecte antioxidante din produsele actuale pot fi utile, ceea ce mănânci susține funcția organismului. Aspectul sănătos  începe întotdeauna din interior, așa că este întotdeauna cel mai important să începi de acolo.

Iubim antioxidanții

Când eram copii și  auzeam cuvintele „luați-vă vitaminele”, probabil că toți am fi vrut să fugim.  Dar veștile bune sunt că majoritatea alimentelor care conțin vitamine antioxidante sunt delicioase. Vă puteți construi dieta cu multe legume și fructe bogate în antioxidanți, inclusiv fructe de pădure, morcovi, spanac și, preferatele noaste, fructele citrice. Aceste alimente bogate în vitamine ajută la menținerea în control a formării radicalilor liberi. Desigur, avem, de asemenea, nevoie de un produs multivitaminic zilnic care conține vitamine C și E.

Pentru suplimentarea acestor vitamine noi vă recomanda Formula 2 complex de multivitamine specific pentru bărbați sau femei. Click pentru a vedea produsul…

De ce Vitamina C?

Vitamina C este folosită în structurile vii ale pielii. Când priviți etichetele produsului dvs., nu vă mirați dacă nu vedeți vitamina C listată. Poate fi listată ca acid ascorbic, tetrahexildecil ascorbat, fosfat de ascorbil de sodiu, precum și alte forme.

De ce Vitamina E?

Vitamina E este unul dintre cei mai populari antioxidanți din jur. De asemenea, poate oferi beneficii minunate tenului. Din nou, este posibil să nu vedeți vitamina E pe etichetele produsului dvs., dar dacă vedeți tocoferol sau tocotrienoli, să știți că produsul dvs. conține vitamina E.

Ce sunt radicalii liberi?

Auzim atât de multe despre radicalii liberi. Dar ce sunt? Radicalii liberi sunt molecule instabile cu un singur electron nepereche, ceea ce îi face susceptibili la oxidare. Pare complicat? Tot ce trebuie să știi este că formarea radicalilor liberi se întâmplă în celulele corpului tău tot timpul. Este normal. Expunerea la poluarea aerului, tutunul sau pesticidele pot duce la formarea radicalilor liberi și, de asemenea, sunt generate ca parte a metabolismului dumneavoastră zilnic. Da, propriile noastre corpuri generează radicali liberi. Aceștia sunt radicalii liberi pe care antioxidanții din dieta dvs. îi pot combate, deoarece pot fi folosiți în țesuturile vii ale pielii. Vestea bună este că au dușmani sub formă de antioxidanți, făcând din vitaminele antioxidante și din alimentele bogate în antioxidanți alegerea perfectă pentru corpul tău și, bineînțeles, pentru pielea ta.

Pentru a aborda radicalii liberi din straturile superficiale ale pielii, trebuie să stabiliți un regim zilnic pentru ten, care să includă produse pentru curățarea, hrănirea și protejarea pielii. Selectați acele produse care conțin vitaminele C și E antioxidante, întrucât aveți nevoie de tot ajutorul pe care îl puteți obține pentru a ajuta la eliminarea daunelor radicalilor liberi.

Faceți un efort pentru a nu ieși niciodată afară fără să aplicați cremă cu protecție solara SPF 30. Adoptați o dietă sănătoasă, bine echilibrată, plină de alimente bogate în antioxidanți. Acești pași simpli vă vor pune pe calea către o piele sănătoasă în cel mai scurt timp. Și amintiți-vă, cea mai sănătoasă piele este întotdeauna cea mai frumoasă.

Pentru o piele sănătoasă noi vă recomandăm gama aceasta de produse: Click aici!

 

Articolș tradus de pe https://discovergoodnutrition.com/2018/11/antioxidant-vitamins-healthy-looking-skin/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *