5 obiceiuri matinale pentru a începe ziua cu brio

Atunci când îți setezi obiective clare în ceea ce privește forma ta fizică și un stil de viață sănătos, ai nevoie de multă motivație pentru a reuși ceea ce ți-ai propus. Începe prin a te trezi mai devreme. Astfel vei avea mai mult timp dimineața și poți crea o rutină care te poate ajuta să te menții mai sănătos și mai fericit. Începe ziua cu dreptul urmând câteva dintre aceste sfaturi simple!

Combustibil pentru întreaga zi

După cum știm majoritatea, micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Corpurile noastre trebuie alimentate corespunzător pentru a începe ziua cu dreptul. Un mic dejun bogat în nutrienți, carbohidrați și proteine complexe, reface în mod eficient nivelul de nutrienți de care organismul nostru are nevoie după postul de peste noapte. Gândește-te la cereale, fructe, legume, ouă, iaurt grecesc. Dacă nu ești o persoană căreia îi place să ia micul dejun, poți totuși să proteinele, vitaminele și mineralele esențiale dintr-un shake delicios Herbalife Nutrition Formula 1.

Ceașca de ceai de dimineață

Multora dintre noi ne place cafeaua de dimineață. Dar, poate este timpul să faci o schimbare. În acest sens, ceaiul din plante este răspunsul! Trezește-te cu o băutură răcoritoare pe bază de plante și pentru început, încearcă gustul uneia dintre băuturile noastre instant pe bază de plante. Ceaiurile noastre au puține calorii, conțin cofeină pentru a ajuta la creșterea vigilenței și îmbunătățirea capacității de concentrare și pot fi savurate calde sau reci.

Sănătatea reprezintă fericirea modernă

Vitaminele C și E contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Ar trebui să încercăm să aplicăm în mod regulat produse de îngrijire a pielii bogate în antioxidanți. Radicalii liberi se găsesc pretutindeni în jurul nostru, chiar și corpurile noastre creează radicali liberi. Folosirea zilnică a produselor de îngrijire a pielii bogate în antioxidanți este o necesitate. Protecția solară este deosebit de importantă înainte de a ieși din casă, deoarece suntem întotdeauna expuși la lumina soarelui, chiar dacă este înnorat. Așadar, indiferent de vreme, un plus perfect pentru rutina ta de frumusețe matinală este crema hidratantă cu protecție SPF 30 din gama Herbalife SKIN.

H2O este soluția

Cunoști importanța apei și a menținerii hidratării corpului? Când te trezești, este posibil ca organismul să aibă nevoie de refacerea nivelului de apă pe care a consumat-o în timpul somnului iar consumul de apă la micul dejun ajută la păstrarea aportului de lichide la un nivel adecvat pentru întreaga zi. Când ești deshidratat/ă, pur și simplu nu te simți în formă bună. Pentru puțină creativitate în ceea ce privește aportul de apă, încearcă apa aromată pentru o explozie suplimentară încă din prima parte a zilei. Un produs excelent este băutura concentrată AloeMAX care poate oferi apei un gust răcoritor. Așadar, adoptă un obicei dimineața și bea un pahar de apă după ce te trezești.

Mișcare dimineața

Dimineața este un moment prielnic pentru a-ți manifesta dorința de a fi sănătos. Fă-ți ceva timp pentru o plimbare ușoară, un antrenament rapid de 10 minute sau chiar câteva ture în jurul cartierului, pe bicicletă. Nimic nu se compară cu îmbunătățirea stării de spirit de după antrenament și strălucirea care să-ți ofere un aspect mai tineresc, radiant, pentru a începe ziua! Așadar, nu amâna alarma. Pune ceasul deșteptător în partea opusă a camerei, astfel încât să fie nevoie să te ridici din pat pentru a-l opri. Pare tortură, nu-i așa? Dar, după ce vei învăța să apreciezi beneficiile, te vei bucura că ai făcut-o.

Începe fiecare zi urmând aceste obiceiuri matinale și vei începe să iubești dimineața!

O´Neil, C și colab. Rolul micului dejun în sănătate: definiție și criterii pentru un mic dejun de calitate. J Acad Nutr Diet.2014 Dec; 114